Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Van goede kwaliteit de kabel van de mpoboomstam voor verkoop
Van goede kwaliteit de kabel van de mpoboomstam voor verkoop
Snelste levering, die zeer goed is.

—— Paolo

Ik houd van kwaliteit. Het zal als beter pakket beter zijn. maar hun prijs is zeer goed. Misschien zal ik meer betalen om een beter pakket te krijgen

—— Hassan

Dank voor de Giften van OMC. dat is zeer aardig. WIJ verwachten een betere 2019

—— PETR

Wij houden van de Dienst van OMC. Hun materiaalwerk in nacht. Ik houd van hun snelle reactie.

—— Michael

Dank voor kanglly professionele suggestie. wij vonden een goede oplossing voor onze klant. Wensomc groot succes.

—— Fadhlan

snelle levering, snelle reactie, Snelle zaken met OMC.

—— Jake

Ik ben online Chatten Nu

OMC Industry Co.Limited

1 2 3 4 5 6
OMC Industry Co.Limited OMC Industry Co.Limited OMC Industry Co.Limited OMC Industry Co.Limited OMC Industry Co.Limited OMC Industry Co.Limited
OMC-bureau Flardkabel en vlechtworkshop Adapterworkshop De Kabelworkshop van FO De workshop van MPO MTP PLC Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OMCFTTH
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

OEM & Douane

OMC heeft zijn reputatie als belangrijke leverancier van zeer integere optische communicatie producten door sourcing producten met de hoogste kwaliteit evenals zijnd geëngageerd aan de behoeften van onze klanten gebouwd. Alle aangepaste oplossingen zijn beschikbaar in OMC, omvattend over 70% van producten op onze website.

Onze primaire collectieve mogelijkheden omvatten, systementechniek, netwerktechniek, systemensteun, programmabeheer, en de analyse van de informatieverzekering de techniek en. Wij kunnen met uw reeds bestaande ontwerpen werken aangezien een gedelocaliseerde productie assoieert of u bij snel het bereiken van gemaakte antwoorden voor het eisen van optische voorzien van een netwerkoplossingen helpt. Wij hebben sterke industriële die verhoudingen op onze capaciteit worden gebaseerd om hoogte te verstrekken - de diensten van de kwaliteitstechniek, en onze het ernaar streven een eerlijke en verantwoordelijke partner gebouwd te zijn. Welkom om uw Douaneproject met nu te beginnen nu!

 

Douaneoem Assemblage van de Vezel de Optische Kabel

OMC biedt de grootste selectie van de kabels van het vezelflard aan. Als de selectie van de opgeslagen kabels van het vezelflard niet aan uw behoeften voldoet, kunnen wij de douanediensten aan u aanbieden. Gelieve te gebruiken hieronder de vorm om tot uw douanekabels met onze verkoop te bouwen en opdracht te geven. Als u vindt worden uw behoeften niet voldaan aan door de opties in de vorm hieronder, te verzenden gelieve details naar onze verkoop en wij zullen specialiteitkabels ontwerpen om aan uw behoeften te voldoen.

Onze Voordelen:

● Geplande leveringen, concurrerende tarifering, rekeningssteun, en de rug van het 60 dagengeld of puntuitwisseling.

● Gewaarborgde kabelkwaliteit.

● De snelle techniek en prototyping diensten.

● Productie en het kitting van kabelassemblage op de toegevoegde waarde, met inbegrip van PCBs, huisvesting, of metaalvervaardiging.

 

De Optische Kabels van de douanevezel

Wanneer het bouw van een optisch netwerk van de douanevezel, is het essentieel om de assemblage van de kwaliteitskabel te kopen. Wij bieden bulkvezel optische kabels, van Luchtvezel Optische Kabel aan Militaire Tactische Kabel voor diverse toepassingen aan die gebiedsbeëindiging vereisen. Gezien de enorme uitgestrektheid van opties voor ontwerp van de vezel het optische kabel, kan het een uitdaging zijn om de verbindingen te vinden u zoekt. U kunt ons met om het even welke vragen of zorgen en bespreking aan onze goed geïnformeerde beroeps altijd roepen.

 

Contactgegevens
OMC Industry Co.Limited

Contactpersoon: Mr. Kanglly Wong

Tel.: 86-18682182825

Fax: 86-755-8526-6015

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)