OMC Industry Co.Limited

  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
  • China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur
Merken OMCFTTH
Aantal werknemers 150~200
Jaarlijkse omzet 5000000-8000000
Opgericht Jaar 2007
Export pct 60% - 70%

Inleiding

         OMC-beperkt de industrieco., een ISO-9001:2015 gediplomeerde Fabrikant, die door een deskundigenteam werd opgericht, heeft FTTX telegraferend producten sinds 2007 vervaardigd en uitgevoerd. Wij concentreren ons bij het verstrekken van innovatieve en geïntegreerde FTTX telegraferend oplossingen voor een verscheidenheid van toepassingen/Netwerken. Onze mogelijkheden omvatten product/oplossingsontwerp, ontwikkeling, verhoging en integratie. Onze producten zijn onder het hoogste presteren in de industrie en vertegenwoordigen echt de beste waarden in de industrie. Wij helpen u de juiste producten voor de behoeften van uw Optisch netwerk selecteren.

 

         De kwaliteit is het leven van OMC. Onze vaste toezegging moet het product van wereldklasse leveren aan onze klanten en voor altijd hun verwachtingen overschrijden. Wij bieden ook Vast lichaam na verkoopsteun d.w.z. 3 van de productjaar garantie in geen omstandigheden aan

 

         OMC behandelt onze klanten, leveranciers, en werknemers als onze respectabele partners. Wij zeer gelukkig om ons succes met hen te delen. Het aanbieden van beste producten aan onze klanten, vennootschap Op lange termijn/Loyaal aan ons leverancier en goed salaris/welzijn aan onze werknemers. OMC spaart ook geen inspanning te geven ons maatschappij en milieu. Met een dankbaar hart, zal OMC stevig naar de heldere manier gaan dat wij naar snakken.

 

         Wij verzamelen ons hierbij in OMC, met overvloedige hartstocht en professionele technieken over de hele wereld aan de dienstklanten.

 

China OMC Industry Co.Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

Dienst

OEM & Douane

OMC heeft zijn reputatie als belangrijke leverancier van zeer integere optische communicatie producten door sourcing producten met de hoogste kwaliteit evenals zijnd geëngageerd aan de behoeften van onze klanten gebouwd. Alle aangepaste oplossingen zijn beschikbaar in OMC, omvattend over 70% van producten op onze website.

Onze primaire collectieve mogelijkheden omvatten, systementechniek, netwerktechniek, systemensteun, programmabeheer, en de analyse van de informatieverzekering de techniek en. Wij kunnen met uw reeds bestaande ontwerpen werken aangezien een gedelocaliseerde productie assoieert of u bij snel het bereiken van gemaakte antwoorden voor het eisen van optische voorzien van een netwerkoplossingen helpt. Wij hebben sterke industriële die verhoudingen op onze capaciteit worden gebaseerd om hoogte te verstrekken - de diensten van de kwaliteitstechniek, en onze het ernaar streven een eerlijke en verantwoordelijke partner gebouwd te zijn. Welkom om uw Douaneproject met nu te beginnen nu!

 

Douaneoem Assemblage van de Vezel de Optische Kabel

OMC biedt de grootste selectie van de kabels van het vezelflard aan. Als de selectie van de opgeslagen kabels van het vezelflard niet aan uw behoeften voldoet, kunnen wij de douanediensten aan u aanbieden. Gelieve te gebruiken hieronder de vorm om tot uw douanekabels met onze verkoop te bouwen en opdracht te geven. Als u vindt worden uw behoeften niet voldaan aan door de opties in de vorm hieronder, te verzenden gelieve details naar onze verkoop en wij zullen specialiteitkabels ontwerpen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Onze Voordelen:

 

●Geplande leveringen, concurrerende tarifering, rekeningssteun, en de rug van het 60 dagengeld of puntuitwisseling.

●Gewaarborgde kabelkwaliteit.

●De snelle techniek en prototyping diensten.

●Productie en het kitting van kabelassemblage op de toegevoegde waarde, met inbegrip van PCBs, huisvesting, of metaalvervaardiging.

 

De Optische Kabels van de douanevezel

Wanneer het bouw van een optisch netwerk van de douanevezel, is het essentieel om de assemblage van de kwaliteitskabel te kopen. Wij bieden bulkvezel optische kabels, van Luchtvezel Optische Kabel aan Militaire Tactische Kabel voor diverse toepassingen aan die gebiedsbeëindiging vereisen. Gezien de enorme uitgestrektheid van opties voor ontwerp van de vezel het optische kabel, kan het een uitdaging zijn om de verbindingen te vinden u zoekt. U kunt ons met om het even welke vragen of zorgen en bespreking aan onze goed geïnformeerde beroeps altijd roepen.

 

Ons Team

 

 

Laat een bericht achter