Certificaten

 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  ISO
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  ROHS
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  ROHS
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  ROHS
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  CPR TESTING REPORT
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  ROHS
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  ROHS
 • China OMC Industry Co.Limited certificaten
  UL

Profiel QC

De Kwaliteitscontrole van OMC.

IQC

OMC Industry Co.Limited kwaliteitscontrole 0

IPQC

OMC Industry Co.Limited kwaliteitscontrole 1

FQC

OMC Industry Co.Limited kwaliteitscontrole 2

OQC

OMC Industry Co.Limited kwaliteitscontrole 3

Garantie

De betekenis van Beperkte Garantie om zorg vrije verrichting te leveren en de kosten te elimineren verbonden aan de garantiereparaties, OMC biedt een Beperkte Garantie als standaardeigenschap over alle belangrijke productregelen aan.

 

De verschillende producten hebben verschillende beperkte garantie. Volgens verschillende materialen en workmanships, gebruikstarief, is de beschikbaarheid van de vervangstukken gevarieerd van verschillende producten. In OMC, CWDM/DWDM-genieten de Series en de Optische Splitser van een tien jaar beperkte garantie, hebben de Zendontvangers een vijf jaar beperkte garantie. De kabels zijn voor consumptie geschikt, kunnen zij van een van de 30 Dagenuitwisseling en Terugkeer Beleid genieten. De rust punten genieten één jaar gewoonlijk van beperkte garantie. De gepaste volgorden kunnen niet zijn teruggekeerd wanneer zij behoorlijk functioneren.

Als om het even welk OMC-product wegens een tekort in materialen of vakmanschap binnen beperkte garantie van originele verzending ontbreekt, zal OMC, bij zijn enige optie, herstellen/vervangt het product of terugbetaalt de nieuwprijs. Om tot deze Beperkte Garantie, contact OMC voor een aantal van de Terugkeer Materieel Autorisatie toegang te hebben en het product te verschepen aan OMC.

Deze Beperkte Garantie wordt gegeven overeenkomstig alle andere garanties, uitdrukkelijk en/of impliciet en zoveel mogelijk toegelaten bij wet, OMC ontkent alle andere die garanties, en/of, met inbegrip van de garantie van merchantability en geschiktheid voor om het even welk bepaald doel uitdrukt impliciet. Geen werknemer van OMC heeft het gezag om deze Beperkte Garantie mondeling te wijzigen.

Al de rest niettegenstaande, goedkeuring van producten van OMC, vormt goedkeuring van deze Beperkte Garantie.

 

Winst & Uitwisselingsbeleid

OMC is altijd de oorzaak van alle goederen die wij hebben verstrekt! De meeste producten in OMC genieten van een garantie van vijf jaar (zoals onze zendontvangers, sluit CWDM/DWDM mux/demux, Media convertors, echter, de kabels uit), om kwaliteitsreden van onze goederen, kan de klant van de uitwisselingsdienst binnen 5 jaar genieten, niet alleen 60 dagen.

Terugkeer van werkende producten na 30 dagen en binnen garantieperiode

Na 30 dagen van levering, keurt OMC over het algemeen geen winst van buiten voor producten goed het geweten om ontbroken te hebben. Dat gezegd zijnde, begrijpen wij dat nu en dan omstandighedenverandering die in een klant resulteren die producten hebben gekocht die zij niet meer hebben vereist. De verzoeken om terugkeer voor terugbetaling in dergelijke situaties worden geval per geval behandeld. In al goedgekeurd verzoek, is de verschepende lasten niet inbegrepen in deze terugbetaling.

Terugkeer voor reparatie/vervanging binnen garantieperiode

OMC biedt beperkte garantie voor het grootste deel van onze producten van de datum van levering aan. Als een deel niet schijnt behoorlijk te functioneren, moeten de klanten het deel met een ‚testrapport‘ terugkeren tonend het functioneert niet of contacteert OMC-geen verkoop en bespreekt de kwestie.

 

De naverkoopdienst

 

_OMC ver*strekken hoogte - kwaliteitproduct, en proberen te om vol*doen van klant aan de eis, echter, in weinig geval, u niet tevreden met ons goederen, zich niet ongerust maken over dat, u kunnen genieten van een een 30 dagterugkeer & het uitwisselingbeleid in OMC, zelfs, u niet hoeven te om zich ongerust maken over de de ver*schepen prijs wanneer u beslissen om ruilen of terugkerenen uw punt.

Wat meer is, als u sommige vragen over gebruik van uw aankoop hebt, u kan een e-mail aan onze verkoper schrijven en ons uw problemen vertellen, dan zullen wij ons beste u doen helpen.

Laat een bericht achter