lopende band

 

OMC-de Bouw

OMC Industry Co.Limited fabriek productielijn 0

OMC-bureau

OMC Industry Co.Limited fabriek productielijn 1

Flardkabel en vlechtworkshop

OMC Industry Co.Limited fabriek productielijn 2

De Kabelworkshop van FO

OMC Industry Co.Limited fabriek productielijn 3

MPO/MTP workshop

OMC Industry Co.Limited fabriek productielijn 4

PLC Splitsersworkshop

OMC Industry Co.Limited fabriek productielijn 5

Adapterworkshop

OEM / ODM

OEM & Douane

OMC heeft zijn reputatie als belangrijke leverancier van zeer integere optische communicatie producten door sourcing producten met de hoogste kwaliteit evenals zijnd geëngageerd aan de behoeften van onze klanten gebouwd. Alle aangepaste oplossingen zijn beschikbaar in OMC, omvattend over 70% van producten op onze website.

Onze primaire collectieve mogelijkheden omvatten, systementechniek, netwerktechniek, systemensteun, programmabeheer, en de analyse van de informatieverzekering de techniek en. Wij kunnen met uw reeds bestaande ontwerpen werken aangezien een gedelocaliseerde productie assoieert of u bij snel het bereiken van gemaakte antwoorden voor het eisen van optische voorzien van een netwerkoplossingen helpt. Wij hebben sterke industriële verhoudingen die op onze capaciteit worden gebaseerd om hoogte te verstrekken - de diensten van de kwaliteitstechniek, en onze het ernaar streven een eerlijke en verantwoordelijke partner gebouwd te zijn. Welkom om uw Douaneproject met nu te beginnen nu!

 

Douaneoem Assemblage van de Vezel de Optische Kabel

OMC biedt de grootste selectie van de kabels van het vezelflard aan. Als de selectie van de opgeslagen kabels van het vezelflard niet aan uw behoeften voldoet, kunnen wij de douanediensten aan u aanbieden. Gelieve te gebruiken hieronder de vorm om tot uw douanekabels met onze verkoop te bouwen en opdracht te geven. Als u vindt worden uw behoeften niet voldaan aan door de opties in de vorm hieronder, te verzenden gelieve details naar onze verkoop en wij zullen specialiteitkabels ontwerpen om aan uw behoeften te voldoen.

Onze Voordelen:

● Geplande leveringen, concurrerende tarifering, rekeningssteun, en de rug van het 60 dagengeld of puntuitwisseling.

● Gewaarborgde kabelkwaliteit.

● De snelle techniek en prototyping diensten.

● Productie en het kitting van kabelassemblage op de toegevoegde waarde, met inbegrip van PCBs, huisvesting, of metaalvervaardiging.

 

De Optische Kabels van de douanevezel

Wanneer het bouw van een optisch netwerk van de douanevezel, is het essentieel om de assemblage van de kwaliteitskabel te kopen. Wij bieden bulkvezel optische kabels, van Luchtvezel Optische Kabel aan Militaire Tactische Kabel voor diverse toepassingen aan die gebiedsbeëindiging vereisen. Gezien de enorme uitgestrektheid van opties voor ontwerp van de vezel het optische kabel, kan het een uitdaging zijn om de verbindingen te vinden u zoekt. U kunt ons met om het even welke vragen of zorgen en bespreking aan onze goed geïnformeerde beroeps altijd roepen.

 

R & D

OMC heeft een R & D-termijn van 5 personen.

De directeur-Jie Bai

10 jaar ervaring in MPO / MTP-producten en R & D-bekabelingproject voor HD-vezels.

De eerste Enigneer- Jun Yang,

10 jaar ervaring in FTTH-project R&D.

Het marketingadvies - Kanglly Wong

10 jaar ervaring in verkoop en marketing van glasvezelproducten.

Laat een bericht achter